Reklam

• Güvenlik Durumu

Softonic incelemesi

EPIC Camii - Doğu Plano'nun Sosyal ve Dini Merkezi

EPIC Camii, MadinaAPPS tarafından geliştirilen, East Plano, Murphy, Sachse, Wylie ve East Richardson'da yaşayan Müslüman toplulukların dini, eğitim ve sosyal ihtiyaçlarına hitap eden bir Android uygulamasıdır. Uygulamanın vizyonu, toplumda birlik duygusunu önemli ölçüde artıran canlı bir İslami merkez olarak kendini kurmak ve topluma yardım ve sosyal hizmetler yoluyla katkıda bulunmaktır.

EPIC Camii, DFW topluluğunun yararına diğer programlar ve hizmetlerle birlikte beş günlük, Cuma, Ramazan ve EID namaz hizmetleri sunar. Bazı dikkate değer hizmetler arasında ücretsiz tıbbi klinikler, ihtiyaç sahiplerine maddi yardım, Sadaqa ve Zakat dağıtımı, yaz/pazar okulu, çocuklar için Kur'an öğrenme sınıfları, Hifz okulu, haftalık eğitim dersleri/Halaqalar, seminerler/konferanslar, cami açık evleri, diğer inançlardan insanlar için İslam 101 sınıfları ve yeni Müslümanlarla iletişim bulunur. Uygulama Android 13.0 ile uyumludur ve ücretsiz olarak kullanılabilir.

Program diğer dillerde mevcuttur

EPIC Masjid Android için

• Ücretsiz

• Türkçe dilinde
  • V 2.2.9

(0)
  • Güvenlik Durumu

EPIC Masjid hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer EPIC Masjid denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Reklam